Ceramic factory. Continuation of work on Kuyalnik

размещено в: Articles, Life stories | 0
Ceramic factory. Continuation of work on Kuyalnik
Life went on and our work is the same. It was time to start the ceramic panel. After the management of the Company agreed on the possibility of our work at the ceramic factory, Irochka and I went by train to Polonnoye, Khmelnytskyi region of Ukraine.
On the first day of arrival, we marked our travel lists in the office of the plant and searched for an apartment. It is possible that there was a hotel in this town, but for some reason, we were looking for a rented apartment. We arrived not early in the morning and everything said that we could be left without an overnight stay. It was winter and it was very cold. Finally, we found an old woman who sheltered, of course, for a fee, us in her house. Irochka and I slept together on the same bed, which seemed to be just plywood. A woman flooded the stove, but in the morning we woke up from an unbearable cold. It is clear that we would not have survived this way. We went to the factory and talked with people. We were advised to contact the former chief accountant, who retired and who also rented housing. We were lucky, he and his wife turned out to be wonderful people, and we settled with comforts. The house even had hot water.
Once our owners gathered to visit their daughter in Moscow. Irochka and I remained on the house ourselves. It snowed at night. It was scary to sleep, apparently because of the heaviness of the snow, the tree swayed and made frightening noises during friction. When we woke up in the morning, the sun-filled the house with bright light. We tried to open the front door and could not immediately do it. There was so much snow that it was necessary to trample the road to work. I had never seen so much snow in my life before. Ira and I had fun and even tried to put the owner’s Siberian cat in a snowdrift. Tishka didn’t like it!
Керамический завод. Продолжение работы на Куяльнике
Жизнь продолжалась и наша работа так же. Пришло время приступить к выполнению керамического панно. После того, как руководство Комбината согласовало возможность нашей работы на керамическом заводе, мы с Ирочкой на поезде отправились в Полонное.
В первый день прибытия мы отметили наши командировочные листы в управлении завода и занялись поиском квартиры. Вполне возможно что в этом городке была и гостиница, но мы по какой то причине искали съемную квартиру. Мы приехали не рано утром и все говорило о том, что мы можем остаться без ночлега. Была зима и было очень холодно. Наконец мы нашли старушку, которая приютила, конечно же за оплату, нас в своем доме. Мы с Ирочкой спали вдвоем на одной кровати, которая похоже была просто фанерной. Женщина затопила печь, но поутру мы проснулись от невыносимого холода. Понятно, что так бы мы не выжили. Мы пошли на завод и поговорили с людьми. Нам посоветовали обратиться к бывшему главному бухгалтеру, который вышел на пенсию и который тоже сдавал жилье. Нам повезло, он и его жена оказались прекрасными людьми и мы поселились с удобствами. В доме даже была горячая вода.
Однажды наши хозяева собрались в гости к своей дочери в Москву. Мы с Ирочкой остались сами на хозяйстве. Ночью пошел снег. Спать было страшно- по видимому от тяжести снега качалось дерево и при трении издавало страшные звуки. Когда мы проснулись утром, солнце наполнило дом ярким светом. Мы попробовали открыть входную дверь и не сразу смогли это сделать. Снега навалило так много, что нужно было протаптывать дорогу на работу. Я никогда в жизни до этого, не видела так много снега. Мы с Ирой веселились и даже попробовали посадить хозяйского сибирского кота в сугроб. Тишке это не понравилось!
Image may contain: sky, tree, cloud, snow, outdoor and nature

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *