Henk Osterhout

размещено в: Articles, Life stories | 0

Henk Osterhout

Today I will tell you about another amazing person whom I was lucky to meet on my life’s journey.
His name is Henk Osterhout. Henk was invited from Holland as a member of the international jury of the “Marina- 98” Biennale.
Henk absolutely does not look like a European mired in contentment and indifference, he was incredible.
At that time he was already in his fifties, and he could allow himself to be completely free. Jogging down the street, depicting an airplane flying or hearing music spin in a dance!
Later I had the opportunity to get to know him better and learn a lot from his life, but more on that later in my time …
Seeing the chess set carved out of wood for the first time presented by Igor Ivchenko at the exhibition, Hank decided to establish his own prize and announced his intention. As a prize, he invited Igor and his wife Ira to Holland, and also organized a trip to Paris with a visit to Disney Land !!
He said and did, and not only, during Igor’s stay in Holland, Henk gave him the opportunity to work and paid for his work.
Later we will meet this wonderful man more than once, only I am very sorry that our paths diverged and I do not know how his life has developed at the moment.

Хенк Остерхаут

Сегодня я расскажу вам об еще одном удивительном человеке, которого мне повезло встретить на своем жизненном пути.
Его зовут Хенк Остерхаут, который был приглашен из Голландии, как член международного жюри биеннале «Марина- 98».
Хенк абсолютно не похож на погрязшего в довольстве и равнодушии европейца, он был невероятен. В то время ему было уже за пятьдесят, а он мог позволить себе быть совершенно свободным. Пробежать по улице вприпрыжку, изображая полет самолета или услышав музыку закружиться в танце! Позже мне представилась возможность познакомиться с ним поближе и узнать многое из его жизни, но об этом позже в свое время…
Увидев на выставке впервые представленный Игорем Ивченко шахматный гарнитур вырезанный из дерева, Хэнк решил учредить свой собственный приз и объявил о своем намерении. В качестве приза он пригласил Игоря с его женой Ирой в Голландию, а так же организовал им поездку в Париж с посещением Дисней Ленда!!
Сказал и сделал, и не только, во время пребывания Игоря в Голландии Хенк предоставил ему возможность поработать и оплатил его работу.
Позже мы еще не раз встретимся с этим прекрасным человеком, только мне очень жаль, что наши пути разошлись и я не знаю как сложилась его жизнь на сегодняшний момент.
Image may contain: 4 people, including Tatyana Binovskaya, people smiling, people sitting
Image may contain: 6 people, including Tatyana Binovskaya, indoor

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *