The lady who lives on Table Mountain.

размещено в: Art, Articles, Life stories, Travel | 0

 

 

The lady who lives on Table Mountain.
In Cape Town, I practically did not part with the camera, even carried it with me on long walks. But when I worked with clients like a Tour giude and showed them the city, I didn’t take it with me – that would be strange – a guide with a camera!

So on this day, when I worked with wonderful people from Kazakhstan, by the way, we are still friends with them, I did not take the camera. And Cape Town gave us real magic.
When we got in line for tickets to Table Mountain, I saw a very unusual girl. She wore clothes woven from ropes, on her head a hat, shaped like the headdresses of people who wear dreadlocks. She was beautiful, so beautiful that I left my wards and went to meet her. I spoke to her in English and she answered me. I was very curious to know who she was and where she came from. She told me that she was from a tribe that lives on the Table mountain. Can you imagine that in our time, people left civilization and began to live separately in the mountain?
I asked her to take a photo and she agreed, then I asked Dauren to take it on his camera. We left her some money, for which she modestly thanked us, saying that they have children and they need to buy diapers for them, and she also said that they wear clothes like hers on special occasions.
Time passed, Dauren sent me photographs, and even before that I had an idea for a new painting, which I consider the best of the entire African cycle. Different worlds or those who live on the mountain.

 

Леді, яка живе на Столовій Горі.
У Кейптауні я практично не розлучалася з камерою, навіть носила її із собою на довгі прогулянки. Але коли працювала з клієнтами і показувала їм місто я не брала її з собою-це було б дивно-гід з камерою! Ось і цього дня, коли я працювала з прекрасними людьми з Казахстану, до речі ми досі дружимо, камеру я не взяла. А Кейптаун подарував нам справжнє чаклунство.
Коли ми стали в чергу за квитками на Столову Гору, я побачила зовсім незвичайну дівчину. На ній був одяг сплетений з мотузок, на голові шапка, що формою нагадує головні убори людей, які носять дреди. Вона була прекрасна, прекрасна настільки, що я залишила своїх підопічних і пішла до неї назустріч. Я звернулася до неї англійською і вона мені відповіла. Мені було дуже цікаво дізнатися, хто вона і звідки. Вона сказала мені, що вона з племені, що живе на горі. Чи уявляєте ви що у наш час, люди пішли від цивілізації і стали відокремлено жити на горі?
Я звернулася до неї з проханням зробити фото, і вона погодилася, тоді я попросила Даурена, щоб він зняв її на свою камеру. Ми залишили їй трохи грошей, за що вона нам скромно подякувала, зі словами про те, що у них є діти і їм потрібно купувати їм памперси і ще вона розповіла, що такі шати, як на ній, вони одягають у спеціальних випадках.
Минув час, Даурен мені надіслав фотографії, а в мене ще до цього виникла ідея нової картини, яку я вважаю найкращою з усього африканського циклу. Різні світи або ті, хто живе на горі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *