Christmas Holidays, 26 of December, 2022

размещено в: Articles, Life stories, Travel | 0

December 26th.

Today we did not have so many different activities, but we went on foot to the beach. When we lived in Noordhoek, we did this quite often. We also walked a lot in Odessa. But after spending 10 months in Cyprus, we lost our knack.

Having passed only 7 km in one direction and the other, we were completely exhausted. And Radu did not fully recover from the incident.
But we got there.
There were a lot of people on the beach today compared to normal days. I was even surprised by people sunbathing under umbrellas, this is not quite usual for this beach.
Unfortunately, we were not able to walk along the beach itself. This was hard. After lying on the boulders, we rested and went home.
On the way we went to the local entertainment area, which is called the village and enjoyed a cold beer. What will happen in the evening, I don’t know yet, I think we’ll just rest at home.

26 грудня.

Сьогодні у нас не було так багато різноманітних активностей, зате ми пішки пішли на пляж. Коли ми жили в Нордоку, то часто це робили. Ми багато ходили і в Одесі. Але провівши 10 місяців на Кіпрі, ми втратили вправність. Пройшовши всього лише 7 км в один і інший бік були зовсім виснажені. А ще Раду не зовсім відновили після інциденту.
Але ми дійшли.
Сьогодні на пляжі було дуже багато людей порівняно із звичайними днями. Мене навіть здивували люди, що засмагали під парасольками, для цього пляжу це не зовсім звичайно.
На жаль здійснити прогулянку самим пляжем нам не вдалося. Це було важко. Полежавши на валунах, ми відпочили і пішли додому.
Дорогою зайшли до місцевої розважальної зони, яку називають селом і насолодилися холодним пивом. Що буде ввечері, я поки що не знаю, думаю, ми просто відпочинемо вдома.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *