2019. New Year’s Odesa

размещено в: Articles, Life stories | 0
https://www.facebook.com/groups/461052681344642/posts/1469358483847385/

Our beloved Odesa, like every Odesa woman, is transformed before the holidays, she dresses up with bright lights and shines as befits a beauty.

You know, I’ll tell you that while we were all waiting for the birth of our Marcelle and thinking about what to name her, I had an idea that I expressed to Sylvia. I wonder why no one has yet come up with the idea of giving their daughter the name Odesa? To my great regret, my idea was not accepted and the girl was named after another city. It’s a pity! If only we had a granddaughter – Odesa!!

Новорічна Одеса.
Наша улюблена Одеса, як і всяка одеситка, перетворюється на свята, вона вбирається яскравими лампочками і сяє як і належить красуні.

Ви знаєте, я вам розсаджу про те, що під час, коли ми всі чекали на народження нашої Марсель і думали про те, як її назвати, у мене виникла ідея, яку я висловила Сільвії. Цікаво чому, поки що нікому не спала на думку ідея дати своїй дочці ім’я – Одеса? На мій великий жаль, моя ідея не була сприйнята і дівчинку назвали на честь іншого міста. А жаль! Була б у нас онука-Одеса!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *