A new period in my painting.

размещено в: Art, Articles, Life stories | 0

A new period in my painting.

After moving to a new space, together with a beautiful gallery, I found a new place, which became my art studio. It was a small corner in the office of the gallery but had a huge window overlooking the sea. How many wonderful hours I spent there, and how many new artworks I created.
After the darkness of the studio at Uyutnaya, I finally got a wonderful light.
In my paintings, I always looked for what I liked — beauty, juiciness, and enthusiasm for being.
And what in Odessa can be more beautiful than beaches, girls and yachts.
I created a series of works on this topic, which then flowed smoothly into a series called “HEAT” and I will talk about this later — and now I bring to your attention- Odessa, beaches, and girls!

Новый период в моей живописи.

Переселившись в новое помещение, вместе с прекрасной галереей я обрела новое место, которое стало моей студией. Это был небольшой уголок в офисной части галереи, но имел огромное окно с видом на море. Сколько прекрасных часов я провела там, и сколько новых работ я написала.
После темноты студии На Уютной, я наконец получила замечательный свет. В своем творчестве я все время искала то, что мне было по душе- красоту, сочность, и восторг перед бытием. А что в Одессе может быть прекрасней, чем пляжи, девушки и яхты. Я создала ряд работ на эту тему, которые затем плавно перетекли в серию под названием «ЖАРА» и об этом я расскажу позже- а теперь предлагаю вашему вниманию- Одессу, пляжи и девушки!
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.

 

Image may contain: shoes

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *